Η Υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μακρή παραβρέθηκε σε εκδήλωση που παρατέθηκε από το παράρτημα Ν. Μαγνησίας της «Φλόγας», την εκπρόσωπο του συλλόγου κ. Ντίνα Τριανταφύλλου και τους φίλους της «Φλόγας» στην περιοχή του Aλμυρού, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» και η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη μάχη ενάντια στον παιδικό και εφηβικό καρκίνο. Για την πραγματοποίηση της βραδιάς ανέλαβαν δράση και οργάνωσαν την κάθε λεπτομέρεια δραστήριες κυρίες του Αλμυρού, που στηρίζουν με πίστη και συνέπεια το έργο 35 ετών της «Φλόγας»
Η κ. Μακρή μίλησε θερμά και εγκάρδια στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους παρευρισκόμενους «Είναι σημαντικό να ενώνουμε τις φωνές μας και να κρατάμε τη «Φλόγα» δυνατή.
Η παρουσία σας μόνο αισιοδοξία και ελπίδα μπορεί να σημαίνει. Η προσφορά και η γενναιοδωρία σας είναι η έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους, που μας έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστώ που στηρίζετε τη δράση του συλλόγου, που νοιάζεστε για τα παιδιά και το μέλλον τους, που συνδράμετε με διαρκείς ενέργειες στο έργο και στο όραμα της «Φλόγας».
Σε αυτόν τον αγώνα ευαισθητοποίησης, σε αυτήν την προσπάθεια ενίσχυσης, σε αυτήν την απαιτητική διαδρομή κάθε βήμα γίνεται πιο εύκολα όταν πορευόμαστε όλοι μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ