Επίσκεψη πραγματοποίησε, την Παρασκευή, 9 Ιουνίου, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο Δημαρχείο Αλμυρού και στον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο και την Αντιδήμαρχο κα Αρετή Μπέη.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επόμενη μέρα των βουλευτικών εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δύσκολης καθημερινότητας του πολίτη και του Κράτους, με πολλές αρμοδιότητες αλλά ελάχιστα “εργαλεία”.
Είναι πραγματικότητα ότι παρά την πρωτόγνωρη και παράξενη εποχή της τελευταίας τετραετίας, έγινε η αρχή για μία ειλικρινή και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα οι βουλευτές Μαγνησίας επέδειξαν ενδιαφέρον για τον τόπο και οι Υπουργοί τον στήριξαν ουσιαστικά.
Ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά “Αυτό προϋπέθετε έναν Δήμο ανοιχτό στις συνεργασίες, εξωστρεφή, με αντίληψη της πραγματικότητας και των προβλημάτων και με διάθεση σκληρής δουλειάς κάθε στιγμή, και αυτό ήταν η εικόνα του δικού μας Δήμου Αλμυρού, που δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί ουσιαστικά, να σχεδιάζει και τώρα πια να υλοποιεί για τους πολίτες και την πόλη παρά τις αντίξοες συνθήκες. Είναι σημαντικό να κατανοηθεί ότι όταν μιλάμε για τον τόπο μας απαιτείται πατριωτισμός με την έννοια της αγάπης για τον τόπο και της διαρκούς προσπάθειας για την ανάπτυξή του, την ανάδειξή του, τη λειτουργία του. Στη δική μας θητεία λειτουργούμε με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο και διεκδικούμε κάθε δυνατότητα, πόρους και εργαλεία για την επόμενη ημέρα”.
Η κ. Μακρή, συνοδευόταν από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ Αλμυρού κ. Δημ. Αναστασίου και τα μέλη της κ.κ. Σπ. Βαλαμούτη, Ν. Κουτμάνη και Δ. Πλατή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here