Βελτιώνονται οι υποδομές στα γήπεδα Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου με έργο προϋπολογισμού 215.567,60  ευρώ, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  Κώστας Αγοραστός: «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον  Δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε περιοχές του Αλμυρού. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε ασφαλή και λειτουργικά γήπεδα για τους αθλητές και τους πολίτες». Φορέας χρηματοδότησης και υλοποίησης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το έργο αφορά εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα καθώς και κατασκευής αρδευτικού δικτύου στα Δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου Σούρπης, Ευξεινούπολης και Πλατάνου του Δήμου Αλμυρού, νομού Μαγνησίας. Ειδικότερα για τα παραπάνω γήπεδα προβλέπεται να γίνουν: 

– Σούρπη : Αντικατάσταση χλοοτάπητα και νέο δίκτυο άρδευσης.

– Ευξεινούπολη : Αντικατάσταση χλοοτάπητα, νέο δίκτυο άρδευσης  και κατασκευή αποστραγγιστικού δικτύου απορροής και παροχέτευσης ομβρίων υδάτων.

– Πλάτανος: Το γήπεδο έχει χλοοτάπητα και θα κατασκευαστεί δίκτυο άρδευσης 

Αποστραγγιστικό δίκτυο: Στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η κατασκευή υπεδάφιου αποστραγγιστικού δικτύου.

Αρδευτικό δίκτυο: Και στα τρία  γήπεδα θα κατασκευαστεί εκ νέου το πρωτεύων και δευτερεύων σύστημα άρδευσης με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) διατομής Φ90 Φ75 και Φ50.

Αντικατάσταση  χλοοτάπητα: Εκτός από την εγκατάσταση του νέου αυτόματου συστήματος άρδευσης, στα γήπεδα Ευξεινουπόλεως και Σούρπης προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα συνολικού εμβαδού (για τα δύο γήπεδα) 15.750 τ.μ. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ