Η παραχώρηση αφορά στις αθλητικές τους δραστηριότητες για την αγωνιστική περίοδο 2021- 2022 ως εξής:

-Στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού παραχωρείται η άδεια χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας και στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και το Κλειστό Γυμναστήριο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του Τμήματος Μπάσκετ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΚΑΘ Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και του Τμήματος Βόλεϊ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΠΕ.ΚΕ.Λ Α1’ & Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
-Στον Γυμναστικό Σύλλογο Αχιλλείου «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Αχιλλείου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στη Β’ κατηγορία ΕΠΣΘ.
-Στον Αθλητικομορφωτικό Σύλλογο Πτελεού «ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Πτελεού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.
-Στην Αθλητική Ένωση Ευξεινούπολης «ΔΗΜΗΤΡΑ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Ευξεινουπόλεως προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ορίζεται ως δεύτερη έδρα της ομάδας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού.
-Στον Αθλητικό Σύλλογο Σούρπης «ΑΙΑΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Σούρπης προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.
-Στον Αθλητικό Σύλλογο Πλατάνου «ΟΙ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Πλατάνου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ.
-Στον Αθλητικομορφωτικό Σύλλογο Αγίων Θεοδώρων «ΗΡΑΚΛΗΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του γηπέδου Αγίων Θεοδώρων προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στη Β’ κατηγορία ΕΠΣΘ.
-Στον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού (Ε.Ο.Σ.) παραχωρείται η άδεια χρήσης του κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις δραστηριότητες του συλλόγου στην αγωνιστική αναρρίχηση και η άδεια χρήσης των ανοικτών γηπέδων αντισφαίρισης (τένις) στο Κουρί, για τις δραστηριότητες συλλόγου στην αγωνιστική αντισφαίριση (τένις).
-Στην Ακαδημία Σκακιού και Καλαθοσφαίρισης Αλμυρού «ΤΙΤΑΝΕΣ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή του Τμήματος Μπάσκετ στο πρωτάθλημα και κύπελο της ΕΣΚΑΘ.
-Στον Αθλητικομορφωτικό Σύλλογο «ΑΘΛΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ» παραχωρείται η άδεια χρήσης του Δημοτικού Σταδίου Αλμυρού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις, διεξαγωγή φιλικών και επίσημων αγώνων, για τη συμμετοχή της ομάδας ποδοσφαίρου του Συλλόγου στη Β’ κατηγορία ΕΠΣΘ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ