Δεσμεύτηκε να συμβάλει για την επίλυση του κτιριακού προβλήματος

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Αλμυρού, πραγματοποίησε την Παρασκευή ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Ο βουλευτής ξεναγήθηκε στους χώρους από το προεδρείο του φιλανθρωπικού σωματείου «Στοργή» και ενημερώθηκε για το σοβαρό κτιριακό πρόβλημα, για το οποίο υπάρχουν δυο προτάσεις. Η πρώτη αφορά την επέκταση της υπάρχουσας δομής, ώστε να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες διδασκαλίας και εργασίας των εκπαιδευτικών. Σημειώνεται ότι στο σχολείο φοιτούν 15 μαθητές και υπηρετούν 13 εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά λόγω στενότητας χώρου. Η δεύτερη πρόταση αφορά την οριστική μετεγκατάσταση της εκπαιδευτικής δομής σε νέο χώρο, σε συνδυασμό με τη δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας των ΑμεΑ για μετά τη σχολική εκπαίδευση.

Ο κ. Μαραβέγιας άκουσε προσεκτικά τις προτάσεις και τα επιμέρους ζητήματα που διατυπώθηκαν από τα μέλη του φιλανθρωπικού σωματείου «Στοργή» και δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει προς όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντας ωστόσο προτεραιότητα στην άμεση λύση που αφορά την προσθήκη λυόμενων αιθουσών, ώστε να αντιμετωπιστεί το ταχύτερο δυνατόν η ταλαιπωρία μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ