Πολίτες του Δήμου Αλμυρού,

Εκφράζω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας αλλά και την ώθηση σε ένα νέο αγώνα που ξεκινά και πάλι από την αρχή.

Οφείλω να ευχαριστήσω το σύνολο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας, τους 128 υποψηφίους που με εμπιστεύθηκαν και όλους τους φίλους της Ομάδας μας  για τον έντιμο, ηθικό και δύσκολο αγώνα που δώσαμε μαζί, εν μέσω μάλιστα σοβαρών κρίσεων. Καταφέραμε να κρατήσουμε Δημότες και Δήμο ασφαλείς και έτοιμους για την επόμενη ημέρα.

Ενωμένοι Συνεχίζουμε για ένα Δήμο, που θα βρίσκεται πάνω από όλους μας και την επόμενη Κυριακή, 15 Οκτωβρίου.

Περισσότερο από το 60% των Δημοτών μας, είτε με τη συμμετοχή είτε, ακόμη και με την αποχή, έστειλε το μήνυμα ότι ο τόπος μας θέλουμε να διοικείται δημοκρατικά, με λογική και με ανανέωση.

Αφουγκραζόμαστε αυτά τα μηνύματα και με υπευθυνότητα σας δηλώνουμε ότι η Δημοτική Πρωτοβουλία είναι η μόνη παράταξη που εκφράζει αυτά τα χαρακτηριστικά στο δίλημμα της επόμενης Κυριακής.

Σας καλούμε αυτή την Κυριακή να μην λείψει κανείς από τις κάλπες. Να δώσουμε μαζί το μήνυμα της ενότητας και χωρίς φόβο να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η Δημοτική Πρωτοβουλία θα αναλάβει και θα υλοποιήσει την ευθύνη του ηχηρού μηνύματος που εκπέμψατε.

Στην πραγματικά ανανεωμένη ομάδα μας, με νέα πρόσωπα που αλλάζουν ουσιαστικά τη μέχρι τώρα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των τοπικών σχημάτων, ικανά και με πάθος για προσφορά στον τόπο, γνωρίζουμε καλά ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα, οι λύσεις απαιτούν ετοιμότητα και λογική ενώ η νέα εποχή έχει ανάγκη από αλληλεγγύη και εκσυγχρονισμό.

Πάμε να δώσουμε Μαζί το μήνυμα της συμμετοχής, της ανανέωσης και της δημοκρατικής προόδου.

Ενωμένοι Συνεχίζουμε   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ