Την  δημοσιογράφο Ελένη Καραγιάννη που κατέρχεται υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Μαγνησίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», που έχει σταθερά στο επίκεντρο τον άνθρωπο και  αγωνίζεται με έργα, δράσεις, πρωτοβουλίες για μια Περιφέρεια χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η Ελένη Καραγιάννη γεννήθηκε στα Ιωάννινα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Το 1998 μετακόμισε στον Αλμυρό Μαγνησίας. Είναι παντρεμένη με τον φυσικοθεραπευτή, ιδιοκτήτη της εταιρείας Laser Center Therapy Κώστα Κυρίτση και μητέρα τριών παιδιών της Σήλιας, της Αναστασίας και του Θανάση. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος και ελεύθερη επαγγελματίας στους τομείς των πωλήσεων και της παροχής υπηρεσιών. Από το 2008 έως το 2018 εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση Laser Center Therapy που δραστηριοποιείται στο χώρο της αποκατάστασης.

Το 2018 αποφοίτησε από την σχολή δημοσιογραφίας   New Media Studies και έκανε την πρακτική  της άσκηση στον τηλεοπτικό σταθμό Skai. Από το 2021 έως το 2022 εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA TV ως παρουσιάστρια ειδήσεων. Από το 2022  έως  σήμερα εργάζεται στο  ενημερωτική ιστοσελίδα Thenewspaper.gr και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ» και «CAMPOS».

Είναι ιδιοκτήτρια της Celena boutique  στον Αλμυρό. Από το 2019 είναι μέλος της ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας. Είναι διοικητικός μέλος του Σκακιστικού Ομίλου  Αλμυρού και  διετέλεσε για τέσσερα χρόνια διοικητικό μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ. Συμμετέχει  σε δράσεις οι οποίες προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Αγαπά το κολύμπι και το τρέξιμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ