Στην Ανάβρα για το πρώτο κουδούνι, παρευρέθηκε η δημοσιογράφος και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό.
Δείτε την σχετική ανάρτηση:
Τίποτε άλλο δεν μπορεί να χαρίσει μεγαλύτερη αισιοδοξία -τούτες ειδικά τις ημέρες που η Μαγνησία μας έχει χτυπηθεί από πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα- από το χαμόγελο των μικρών παιδιών που επιστρέφουν στα θρανία τους. Το πρώτο σχολικό κουδούνι ήχησε και ο ενθουσιασμός στα προσωπάκια τους ήταν το ουράνιο τόξο για όλους εμάς, μετά τις καταιγίδες.
Βρέθηκα κοντά τους στην Ανάβρα, μαζί τους στον αγιασμό, έχοντας μικρά σχολικά δώρα. Αλλά το δώρο ήρθε από τα παιδιά μεγαλύτερο προς εμένα: το ανεκτίμητης αξίας χαμόγελό τους!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές της Μαγνησίας, που σήμερα γέμισαν με ζωή τα σχολεία, η νέα σχολική χρονιά να τους βρει όλους με υγεία, χωρίς προβλήματα, χωρίς άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις, με χαρά, με ακόμη περισσότερα χαμόγελα, με διάθεση για γνώση και δημιουργία, ώστε να επιτευχθεί κάθε στόχος και κάθε όνειρό τους.
Εύχομαι, όμως, καλή δύναμη και υπομονή σε γονείς και καθηγητές, ώστε να σταθούν αρωγοί και σύμβουλοι σε κάθε δύσκολη στιγμή των παιδιών και ιδιαίτερα στη δασκάλα και στον νηπιαγωγό του σχολείου στην Ανάβρα, που παραμένουν στο χωριό για να υπηρετήσουν τα ιδανικά της εκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ