Μέσα στα χρόνια της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρας μας η εταιρεία ΚΑΡΑΛΗΣ  καταφέρνει να είναι πρώτη στη αγορά της Ελλάδας αλλά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Δημήτριος και ο Θεόδωρος Καραλής είναι δύο νέα παιδιά με όραμα και δυναμική στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων και όχι μόνο. Με καινοτομία και εξωστρέφεια οι επιχειρήσεις ΚΑΡΑΛΗΣ κερδίζουν την πρωτιά σε όλο το πανελλήνιο με τα γεωργικά βιομηχανικά μηχανήματα τους αλλά και τις άριστες υπηρεσίες τους.

Σε συνεργασία με οίκους τόσο της Ιαπωνίας όσο και με τις άλλες Ευρωπαϊκές  χώρες κατόρθωσαν μέσα στα χρόνια της κρίσης να καινοτομήσουν στο προϊόν που λέγεται  ΝΤΙΖΑ. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ΝΤΙΖΑ είναι το προϊόν που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλα τα μηχανήματα όπως είναι τα Ι.Χ. τα λεωφορεία, αγροτικά μηχανήματα, χωματουργικά  καθώς επίσης και μοτοσυκλέτες αλλά και ποδήλατα.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατατάσσεται πρώτη στην αγορά της Ελλάδας αλλά και με προσανατολισμό στις εξαγωγές. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO, πιστοποιημένα καθότι η τεχνολογία τους έχει Ιαπωνική αλλά και Γερμανική προέλευση και αυτό είναι που κάνει τον καταναλωτή να το εμπιστευτεί και να το επιλέξει γιατί είναι σίγουρος για την άριστη ποιότητα του προϊόντος.

Το κυριότερο όμως όλων είναι οι θέσεις εργασίας και φυσικά η υπεραξία που δημιουργείται αφού το προϊόν που παράγεται (ΝΤΙΖΑ) είναι στον ανταγωνισμό 70-80%, που αυτό συνεπάγεται μεγάλο όφελος για τον καταναλωτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here