Είμαστε παρόντες και διεκδικούμε ξανά την εμπιστοσύνη των δημοτών του Αλμυρού στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, με όλους τους συνεργάτες μας, αλλά και νέους ανθρώπους που έχουν όραμα, θέληση και δύναμη να εργαστούν και να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία με το ήθος και το προσωπικό τους παράδειγμα.
Υπήρξαμε μια δημοτική αρχή με πολύχρονη παρουσία και προσφορά, με τον Λόγο αλλά και το Έργο μας.

Στην προηγούμενη θητεία μας στη διοίκηση του Δήμου, βιώσαμε πολύ δύσκολες καταστάσεις με την Τρόϊκα, τα κάπιταλ κοντρόλς και το Νόμο 4412/2016 που δεν μας έδινε το δικαίωμα να προχωρήσουμε σε κανένα έργο αν δεν παίρναμε 26 (!) αποφάσεις πριν τη δημοπράτησή του.
Παρόλα αυτά, με πολλή όρεξη και δουλειά, με υποδειγματικό ήθος, με νοικοκυροσύνη και απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση, παρουσιάσαμε ένα σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο.

Εξάλλου, αυτό αναγνωρίστηκε από πολλούς θεσμοθετημένους φορείς μεταξύ των οποίων και το Ίδρυμα Δραγούμη, σε αξιολόγηση του οποίου ο Δήμος Αλμυρού κατέκτησε τη 10η θέση σε επενδυτικά και αναπτυξιακά έργα σε πανελλαδικό επίπεδο, διάκριση που αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση της προσφοράς μας στον τόπο.
Όλα τα παραπάνω, μας δίνουν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε, ζητώντας τη στήριξη και την υποστήριξη των πολιτών του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Δημήτρης Εσερίδης
Πρώην Δήμαρχος Αλμυρού
Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ