Θύμα ενός ζευγαριού από τον Τύρναβο έπεσε ηλικιωμένος από την περιοχή του Αλμυρού, με αποτέλεσμα να του αρπάξουν 335.000 ευρώ.

Ο 70χρονος ήθελε να αυξήσει την περιουσία του και… πείστηκε με το επενδυτικό πλάνο των απατεώνων. Όπως μεταδίδει το gegonota.news η γνωριμία του ζευγαριού με τον ηλικιωμένο έγινε σε θάλαμο νοσοκομείου της Λάρισας. Ο 70χρονος είχε υποβληθεί σε επέμβαση, όπως και ο πατέρας του απατεώνα από τον Τύρναβο.

Το ζευγάρι επισκέπτονταν τον 78χρονο νοσηλευόμενο συγγενή του και μιλούσε καθημερινά με τον 70χρονο έτσι τον έπεισε να δώσει οικονομίες 335.000 ευρώ για επενδύσεις σε παραφαρμακευτικά προϊόντα.

Ο 70χρονος που ήθελε να αυξήσει την περιουσία του, πείστηκε και σταδιακά κατέθετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο «διαχειριζόταν» το ζευγάρι.

Στον ανακριτή ο πατέρας του απατεώνα
Ο απατεώνας όμως είχε δώσει τον τραπεζικό λογαριασμό του πατέρα του, που σήμερα βρίσκεται απολογούμενος για απάτη. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του ανακριτή υποβασταζόμενος και περπατώντας με «π».

Η εξαπάτηση του ηλικιωμένου κράτησε για τρεις μήνες και ο 70χρονος κατέθεσε μήνυση. Η δίωξη που ασκήθηκε είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ