Αγαπητοί συνδημότες- συνδημότισσες,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ευξεινούπολη, είμαι πτυχιούχος νοσηλευτικής Τ.Ε.- εργάζομαι ως νοσηλευτής στις φυλακές Κασσαβέτειας και εδώ και δύο χρόνια είμαι με απόσπαση στο Α.Τ. Αλμυρού.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έχω διατελέσει αντιπρόεδρος και ταμίας στην ομάδα της Ευξεινούπολης (ΑΜΕ Δήμητρα) για δύο θητείες.

Πρόεδρος και δημοσίων σχέσεων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευξεινούπολης με πλούσιο έργο και γραμματέας του Συλλόγου σωφρονιστικών υπαλλήλων Κασσαβέτειας για δύο χρόνια.

Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου φίλων μουσικής και μετέπειτα μέλος της μουσικής μπάντας “Λαϊκή και όχι μόνο” με πολλές εμφανίσεις στον Αλμυρό.

Είμαι επίσης εν ενεργεία Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης και Περιχώρων “η Στάνη” και στην προηγούμενη θητεία ειδικός γραμματέας.

Επιπλέον δραστηριοποιούμαι εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της μελισσοκομίας.

Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “ΑΛΜΥΡΟΣ- ΕΥΘΥΝΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Η αγάπη για τον τόπο μου με ωθεί να ζητήσω την εμπιστοσύνη και την στήριξη σας, για την αλλαγή, μέσα από πράξεις και έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ