Από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκειακών Τάξεων  Ευξεινούπολης την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης, μια ιδιαίτερη Υποδειγματική Θεία Λειτουργία. Την Υποδειγματική Θεία Λειτουργία πραγματοποίησαν ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, οι Πατέρες Γεώργιος Μπέκας, Γεώργιος Γιαννιός και ο Διάκονος Ιωσήφ.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Σολέα του ναού ώστε οι μαθητές να βλέπουν και να κατανοούν τα τελούμενα στο μυστήριο της Θείας  Ευχαριστίας. Την επεξήγηση των τελούμενων της Θείας Λειτουργίας πραγματοποίησε ο Θεολόγος κ. Τσιτσιρίγκας  Σωτήριος.

Οι μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και κατάνυξη την υποδειγματική Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς για την απόλυτη ησυχία και την προσοχή τους σε όλη την Θεία Λειτουργία και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να περάσουν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα  με αγάπη.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και η Διευθύντρια του Γυμνασίου-Λ.Τ. Ευξεινούπολης ευχαριστούν θερμά τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιο για τον πολύτιμο χρόνο του να τελέσει την υποδειγματική Θεία Λειτουργία, τους Πατέρες Γεώργιο  Μπέκα, Γιαννιό Γεώργιο, τον Διάκονο Ιωσήφ,  τον Θεολόγο κ. Τσιτσιρίγκα Σωτήριο,  τον Ιεροψάλτη κ. Σπύρο Παπαδόπουλο και τους επιτρόπους της εκκλησίας, για τη συμβολή τους στην τέλεση  της υποδειγματικής Θείας Λειτουργίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ