Απίστευτα περιστατικά καταγγέλλουν Βολιώτες σχετικά με την συμπεριφορά και τις ενέργειες οργάνων της Πολιτείας στη διάρκεια ελέγχων για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, που αποτελούν βιασμό της κοινής λογικής!

Στην μία περίπτωση Βολιώτης ο οποίος την περασμένη Κυριακή, νωρίς το απόγευμα, κι ενώ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στην παραλία της πόλης, δέχθηκε επίπληξη από λιμενικούς επειδή καθόταν σε… παγκάκι της παραλίας. Η αγενής και προκλητική, όπως περιγράφει, συμπεριφορά από αξιωματικό του Λιμενικού Σώματος τον οδήγησε σε έγγραφη αναφορά του συμβάντος προς τη Λιμενάρχη Βόλου και κοινοποίηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος και στον Συνήγορο του Πολίτη

Στη δεύτερη περίπτωση επαγγελματίας του Βόλου κατήγγειλε ότι του βεβαιώθηκε πρόστιμο, και πάλι από Λιμενικό, σε παραλία της Αγριάς, στο Σουτραλί, γιατί την ώρα που έμπαινε στην θάλασσα να κολυμπήσει δεν φορούσε μάσκα!!!

Και εδώ ο Λιμενικός καταγγέλλεται για αγενή συμπεριφορά. «Με πήρε ξυπόλυτο στο αυτοκίνητο να υπογράψω παραλαβή προστίμου γιατί την ώρα που ξεντυνόμουν για να μπω στη θάλασσα … δεν φορούσα μάσκα», περιέγραψε ο επαγγελματίας.

Ο καταγγέλλων υπέγραψε και αποχώρησε. «Δεν γνώριζα πως για να βουτήξω στη θάλασσα μιας παραλίας που ήταν έρημη έπρεπε να φοράω μάσκα», είπε ο επαγγελματίας, που κατέθεσε ένσταση

φωτογραφία αρχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ