Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1989 στον Βόλο, μεγάλωσα στον Αλμυρό, όπου και κατοικώ. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ) και εργάζομαι ως Τεχνικός Υποστήριξης της Πολεμικής Αεροπορίας με εξειδίκευση στα ηλεκτρονικά συστήματα των αεροσκαφών τύπου F-16. Παράλληλα, φοιτώ ως προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχω άριστη γνώση αγγλικών. Ερασιτεχνικά ασχολούμαι με την ελαιοκομία σε οικογενειακό ελαιώνα, ενώ έχω παρακολουθήσει και σχετικά σεμινάρια ελαιοκομίας και αμπελουργίας. Ως ενεργό μέλος του ΕΟΣ Αλμυρού, ασχολούμαι με τον αθλητισμό. Συμμετέχω ως μέλος του Αθλητικού Ομίλου «Προμηθέας Νίκαιας – Ρέντη», σε αγώνες τριάθλου και μαραθωνίου, με διακρίσεις σε αγώνες ανά την Ελλάδα και συμμετοχές σε παγκόσμιες διοργανώσεις αγώνων τριάθλου (IRONMAN 140.6).

Έχω λάβει πιστοποίηση ως εκπαιδευτής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) / Βασική Υποστήριξη της ζωής με τη χρήση αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED) από το Ευρωπαϊκό  Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) και συμμετέχω ενεργά στα σχετικά σεμινάρια επιμόρφωσης. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Σοφία Τσιάντου, η οποία επίσης ζει και εργάζεται στον Αλμυρό.

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Εσερίδη να είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας στο Τοπικό Ψηφοδέλτιο Αλμυρού με τον συνδυασμό «Αλμυρός – Ευθύνη και Δημιουργία» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Ταυτόχρονα, είναι μεγάλη η πρόκληση για εμένα, που ζω και εργάζομαι στον Αλμυρό, να μην μένω άλλο θεατής στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, τα «κακώς κείμενα» που καθημερινώς παρατηρώ στην πόλη μας, αλλά να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας  των συνδημοτών μου.

Η αγάπη μου για τον τόπο μας και η διάθεσή μου για σκληρή δουλειά οδήγησαν στην απόφασή μου να δεχθώ την πρόταση αυτή με μεγάλη χαρά και να ταχθώ στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Εσερίδη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα. Στόχος μου είναι να συνδράμω με όλες τις δυνάμεις και ικανότητές μου για μια ενεργή, δυνατή και παρούσα κοινότητα στον Αλμυρό, η οποία σε συνεργασία με την κεντρική Δημοτική Αρχή θα θέσει ως προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών – τόσο του Αλμυρού, όσο και των χωριών του – και θα δώσει άμεσες λύσεις στα προβλήματα τους. Για έναν Αλμυρό πιο όμορφο, πιο λειτουργικό, πιο εξωστρεφή, με κίνητρα και ευκαιρίες στους νέους μας!

Διεκδικώ την εμπιστοσύνη σας, ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους συμπολίτες μας στην διεκδίκηση και ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ζητώ, για πρώτη φορά, την στήριξη σας και την ψήφο σας για να πορευθούμε μαζί τα επόμενα πέντε χρόνια.

Με εκτίμηση,

Θανάσης Τζιοβάρας

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλμυρού

(Τοπικό Ψηφοδέλτιο Αλμυρού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ