Ο Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, στο πλαίσιο του 4ήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», σε συνεργασία με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Forum Training & Consulting, και το Φορέα Διοργάνωσης Θεματικών Εκθέσεων Attica Green Expo παρέλαβε ως εκπρόσωπος του Δήμου Αλμυρού Βραβείο για την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές δήλωσε σχετικά:
Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, η σωστή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, η επανεκπαίδευση, η δια βίου μάθηση αποτελούν ισχυρά εργαλεία για την επόμενη μέρα. Είναι ευθύνη μας να συνεισφέρουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και να αναπτύσσουμε συνέργειες με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένων στελεχών.
Ωστόσο, επισημαίνω και πάντα θα το κάνω, ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει παράλληλα ανάγκη από άμεση λήψη μέτρων από την Κεντρική Διοίκηση με στόχο την απόκτηση επιπλέον προσωπικού, προσωπικού εξειδικευμένου που θα φέρει τον απαιτούμενο εκσυγχρονισμό και θα έχει τη διάθεση της παρακολούθησης των εξελίξεων, που θα στοχεύει στη δια βίου μάθηση και στην εφαρμογή της γνώσης στην καθημερινότητα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές της Forum Training Awards 2023 για την τιμητική διάκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ