Η 111 Πτέρυγα Μάχης Νέας Αγχιάλου θα τιμήσει και φέτος τον Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελο Μιχαήλ με τετραήμερο εορτασμό.

Το αεροδρόμιο θα είναι επισκέψιμο για το κοινό από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως 17:00 καθώς και τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου από 13:30 έως 17:00.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Στατική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας
Φωτογραφική έκθεση και προβολή βιντεοταινιών με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Ξενάγηση και παροχή πληροφοριών στους χώρους των εκθεμάτων από ειδικευμένο προσωπικό.
Εκπαιδευτικές επισκέψεις από μαθητές σχολείων.

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021
11:00 : θα πραγματοποιηθεί ο Επίσημος Εορτασμός – Δοξολογία παρουσία επίσημων προσκεκλημένων των τοπικών Θρησκευτικών, Δημοτικών και Στρατιωτικών Αρχών. Η Αεροπορική Βάση θα είναι επισκέψιμη για το κοινό από 13:30 έως 17:00.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

11:40 – Πέρας προσέλευσης προσωπικού.

11:45 – Πέρας προσέλευσης προσκεκλημένων.

11:55 – Άφιξη επισήμων.

12:00 – Δοξολογία.
– Ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Αρχηγού ΓΕΑ.
– Επίσκεψη στη στατική έκθεση.

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει μικρoδεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών (συμμετοχή μόνο πλήρως εμβολιασμένων καλεσμένων και προσωπικού).

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα αποφυγής διασποράς της Covid-19.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων – δράσεων δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα με τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης μετάδοσης της λοίμωξης COVID-19 και σύμφωνα με τους υγειονομικούς χάρτες της κάθε περιοχής.
Λόγω των περιορισμών της πανδημίας COVID-19, η είσοδος των επισκεπτών θα πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου ή αρνητικό rapid test των τελευταίων 48 ωρών ή μοριακό τέστ των τελευταίων 72 ωρών για τους ενήλικες και self test των τελευταίων 24 ωρών για τους ανήλικους έως 18 ετών.
Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ