Στο αθλητικό κέντρο της Σούρπης του Δήμου Αλμυρού βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 13-9-2022, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, με αφορμή την έναρξη των εργασιών, που αφορούν στην κατασκευή κερκίδων, προϋπολογισμού 168.000,00€.
Σημειώνεται ότι στο γήπεδο της Σούρπης, οι εργασίες για αντικατάσταση του χλοοτάπητα και η κατασκευή αρδευτικού και αποστραγγιστικού δικτύου έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
Υπογραμμίζεται ότι το γήπεδο της Σούρπης είναι ένα από τα τρία γήπεδα ποδοσφαίρου στο Δήμο Αλμυρού, όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά σε παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης των αθλητικών χώρων των γηπέδων Σούρπης, Πλατάνου και Ευξεινούπολης. Ο συνολικός προϋπολογισμός και των τριών γηπέδων ανέρχεται στις 215.567 ευρώ.

Η Αντιπεριφερειάρχης, συνοδευόμενη από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Τέα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο αθλητικό κέντρο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σούρπης κ. Χρήστο Κωστούλα, αλλά και με τον ανάδοχο, από τον οποίο ζήτησε την τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά σε εργασίες βελτίωσης ενός ακόμη γηπέδου στο Νομό μας και το τρίτο στο Δήμο Αλμυρού. Δίνουμε έμφαση στον αθλητισμό, έχουμε προχωρήσει σε παρεμβάσεις συντήρησης και βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων τόσο στην Ηπειρωτική όσο και τη Νησιωτική Μαγνησία. Επιδιώκουμε με αυτό τον τρόπο να δώσουμε διέξοδο στη νεολαία μας παραχωρώντας στις τοπικές κοινωνίες σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Σε απόλυτη συνεργασία με Δήμους, φορείς και Αθλητικούς Συλλόγους, υλοποιούμε έργα σημαντικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ