Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα του κόμματος στους πολίτες και να επισημάνουν την αναγκαιότητα και την κρισιμότητα της ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Μαγνησίας.

«Με προσήλωση και στόχο την επίτευξη της αυτοδυναμίας όλα τα στελέχη του κόμματος συντονίζονται σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα τονίζοντας πως η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σταθερά και τολμηρά μπροστά κάνοντας τις απαιτούμενες αλλαγές προς την κατεύθυνση ενός σύγχρονου κράτους», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Σοφία Ζαχαράκη θα βρίσκονται στη Μαγνησία το Σάββατο 10 Ιουνίου. Μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού και στελέχη της ΔΕΕΠ Μαγνησίας θα βρίσκονται στις 5.15 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά, όπου θα συναντηθούν με πολίτες και θα έχουν κατ’ ιδίαν συνομιλία.

Στις 7 το απόγευμα θα βρίσκονται στο Νότιο Πήλιο. Στην πλατεία της Αργαλαστής, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει συγκέντρωση, όπου θα μιλήσουν ο Νίκος Χαρδαλιάς και η Σοφία Ζαχαράκη και οι υποψήφιοι βουλευτές στη Μαγνησία, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Νοτίου Πηλίου στο πλαίσιο αυτής της προεκλογικής εκστρατείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here