Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει μια διάστημα μιας εβδομάδας στη Ν. Αγχίαλο, σύμφωνα με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας, μετά από έγγραφο της 111 Πτέρυγας Μάχης.

Σύμφωνα με την απόφαση θα γίνει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Βόλου- Φαρσάλων από τη διασταύρωσή της με την οδό Αμυρά (κατάστημα Γαλαξίας) στην Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας έως τη Χ/Θ 24+660 (διασταύρωση με ΠΕΟ Αλμυρού) από αύριο 24.10.2023 ημέρα Τρίτη έως 27.10.2023 ημέρα Παρασκευή κατά τις ώρες 07.30 – 14.30.
Αποκλειστικά τα Ι.Χ.Ε. Οχήματα με κατεύθυνση από Βόλο προς Αλμυρό θα εκτρέπονται αριστερά στην οδό Αμυρά έως τον οικισμό της Δημητριάδας, στη συνέχεια μέσω επαρχιακής οδού Δημητριάδας – Αιδινίου θα κατευθύνονται προς το χωριό Αιδίνιο και μέσω της ΠΕΟ Αλμυρού θα εξέρχονται στην Εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων.

Με κατεύθυνση από Αλμυρό προς Βόλο θα εκτρέπονται από την Εθνική οδό Βόλου – Φαρσάλων αριστερά στην ΠΕΟ Αλμυρού προς το χωριό Αιδίνιο, στη συνέχεια μέσω της επαρχιακής οδού Δημητριάδας – Αιδινίου έως τον οικισμό της Δημητριάδας θα κατευθύνονται προς τη Ν. Αγχίαλο και μέσω της οδού Αμυρά θα εξέρχονται στην Εθνική οδό Βόλου Φαρσάλων.

Τα λοιπά οχήματα με κατεύθυνση από Βόλο για Αλμυρό θα σταθμεύονται δεξιά μετά το κατάστημα Γαλαξίας ενώ όσα έχουν κατεύθυνση από Αλμυρό για Βόλο θα σταθμεύονται δεξιά μετά την διασταύρωση με την ΠΕΟ Αλμυρού και η κίνηση τους θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής σε συνεννόηση με την 111 ΠΜ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ