Στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου του Δήμου Αλμυρού, προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας Πλατάνου, Αθανάσιος Χριστοδούλου, για να διαφυλάξει τα συμφέροντα της κοινότητας και του δήμου συνολικά.

Πιο συγκεκριμένα, η μήνυση αφορά διαφυγόντα κέρδη που πάνε πολλά χρόνια πίσω μετά την παράνομη, όπως αποφάνθηκε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την υπ’αριθμ 1601/144947/5-9-2019 τελεσίδικη ακυρωτική απόφασή της, απόφαση του Δήμου Αλμυρού για ανανέωση μίσθωσης δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται στην πλατεία του Πλατάνου.

Η μίσθωση ανανεώθηκε το 2015, με ένα εξωφρενικά χαμηλό μίσθωμα με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη απόφαση να καταπέσει και να ακυρωθεί. Από το 2019, όμως, ο Δήμος κωλυσιεργεί αδικαιολόγητα να προκηρύξει εκ νέου τη μίσθωση του ακινήτου με αποτέλεσμα να χάνονται πόροι από τα δημοτικά ταμεία και κατ’ επέκταση να στερούνται απαραίτητα έργα όλοι οι δημότες. Ο πρόεδρος ελπίζει στην οριστική και δίκαιη διευθέτηση του εν λόγω θέματος με μόνο σκοπό το συμφέρον του Δήμου Αλμυρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ