Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης στο πλαίσιο το έργου με τίτλο «Αντικατάσταση Χλοοτάπητων και κατασκευή αρδευτικών δικτύων γηπέδων Δ. Αλμυρού» που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ειδικότερα, στο γήπεδο της Ευξεινούπολης πραγματοποιείται η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, κατασκευάζεται νέο δίκτυο άρδευσης, όπως και αποστραγγιστικό δίκτυο απορροής και παροχέτευσης ομβρίων υδάτων.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, κα Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε άλλωστε τα εξής: «Μετά τις εργασίες στα δημοτικά γήπεδα Σούρπης και Πλατάνου Δ. Αλμυρού συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα και νέου αρδευτικού στην Ευξεινούπολη. Ενισχύουμε τον Αθλητισμό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλον τον νομό, δίνοντας διέξοδο στη νεολαία και παραχωρώντας στις τοπικές κοινωνίες σύγχρονα και ασφαλή αθλητικά κέντρα».

Όσον αφορά το έργο συνολικά, πιο συγκεκριμένα προβλέπονται οι εξής εργασίες:

Αποστραγγιστικό δίκτυο: Στο δημοτικό γήπεδο Ευξεινούπολης προβλέπεται η κατασκευή υπεδάφιου αποστραγγιστικού δικτύου.

Αρδευτικό δίκτυο: Στο γήπεδο της περιοχής θα κατασκευαστεί εκ νέου το πρωτεύων και δευτερεύων σύστημα άρδευσης με σωλήνες από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE) διατομής Φ90 Φ75 και Φ50.

Αντικατάσταση  χλοοτάπητα: Στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο προβλέπεται η αναμόρφωση της επιφάνειας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, με αντικατάσταση του υποβαθμισμένου υφιστάμενου φυσικού χλοοτάπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ