Την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό “Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών” για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο επενδυτικός σύμβουλος Ευθύμιος Ζιγγιρίδης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση «δεν θα μπορούσα παρά να συνταχθώ με τον Κώστα Αγοραστό, έναν πρωτοποριακό Περιφερειάρχη, ο οποίος αξιοποιεί κάθε πρόγραμμα, κάθε ευκαιρία και είναι κοντά στους τοπικούς φορείς. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους… 1.875 έργα μόνο από το ΕΣΠΑ και από όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα».

Ο κ. Ζιγγιρίδης ζητά τη στήριξη των πολιτών για να εκπροσωπηθεί η Μαγνησία με τον καλύτερο τρόπο, για να συνεχίσει το έργο του προς την κοινότητα που ποτέ δεν σταμάτησε και αναφέρει ότι μια εκλόγιμη θέση θα του δώσει την ισχύ για αποτελέσματα σε ευρύτερη κλίμακα και με γρηγορότερα αποτελέσματα.

«Η επόμενη τετραετία είναι πολύ κρίσιμη για τη Μαγνησία, για τη Θεσσαλία. Εσείς είστε η δύναμη, η βάση που μπορεί να μας διορίσει εργάτες στο μεγάλο έργο που πρέπει να φέρουμε εις πέρας. Στις επερχόμενες εκλογές ζητώ την ψήφο σας. Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε με πράξεις, με τη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό», αναφέρει.

Ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης γεννήθηκε στον Βόλο το 1969. Είναι πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης νομού Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», πρώην Αντιπρόεδρος και νυν μέλος του ΔΣ στο Γηροκομείο Βόλου, πρώην μέλος του ΔΣ ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος του ΔΣ Δίκτυου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδας, μέλος της επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου Αλμυρού, ιδρυτικό Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Συλλόγων, πρόεδρος Καππαδοκών Αργιλοχωρίου Αλμυρού και γραμματέας Φιλοζωικού Συλλόγου Αλμυρού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ