Την προηγούμενη Κυριακή στον Δήμο Αλμυρού, οι πολίτες εξέπεμψαν το μήνυμα της αλλαγής, υποστήριξαν όλους τους συνδυασμούς και έδειξαν ξεκάθαρα ότι ο τόπος χρειάζεται Ανανέωση.

Περισσότερο από 60% των Δημοτών μας έδειξαν ότι η Αλλαγή είναι επιβεβλημένη.

Εμείς αυτή την φωνή την ακούσαμε, τη σεβόμαστε και δεσμευόμαστε να την κάνουμε πράξη.

Από την άλλοι, όσοι δυσαρεστήθηκαν από το μήνυμα αυτό, προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αλλοιώσουν.

Δεν θα το επιτρέψουμε.

Με θλίψη μου παρακολουθώ τη στοχευμένη προσπάθεια μεμονωμένων ατόμων να εμπλέξουν πρόσωπα και καταστάσεις, σπέρνοντας σπόρους διχασμού, ακόμη και ανάμεσα σε μέλη ίδιων κομματικών παρατάξεων.

Η Δημοτική Πρωτοβουλία υπήρξε ανέκαθεν μία παράταξη καθαρά αυτοδιοικητική.

Τα μέλη της ομάδας μας διατηρούν ελεύθερα την κομματική τους ταυτότητα, την οποία ουδέποτε απεμπόλησαν. Αντίθετα, συνεργαζόμαστε όλοι μας, πάντα, ενωτικά μεταξύ μας, με κοινό σκοπό και τελικό στόχο το καλύτερο μέλλον και την αναβάθμιση του Δήμου Αλμυρού.

Την Ομάδα της Δημοτικής Πρωτοβουλίας δεν την αλλοιώνει ούτε την αναλώνει η διαφορετικότητα της πολιτικής ταυτότητας. Αντιθέτως, είναι εκείνη που αλληλοσυμπληρώνει τα κενά και τελικά ενώνει για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σέβομαι κάθε μέλος του συνδυασμού μου το ίδιο και είμαι υπερήφανος για την πολυσυλλεκτικότητά μας.

Τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν χρώματα.

Για εμάς αυτό είναι η βάση και το κίνητρο της λειτουργίας μας.

Την προηγούμενη τετραετία μία μικρή ομάδα εργαστήκαμε σκληρά και σχεδιάσαμε θέτοντας τις βάσεις σε πάρα πολλά θέματα της πόλης και ιδίως για την πράσινη μετάβαση& αστική αναζωογόνηση, την ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του Δημότη, την Πολιτική Προστασία και την Μείωση Κατανάλωσης Ενεργειακού Κόστους.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί, υπάρχουν όλα στο φυλλάδιό μας αλλά και στους επίσημους ιστότοπους και έτσι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι επιλέγοντας τη Δημοτική Πρωτοβουλία ο Δήμος Αλμυρού δεν σταματά να λειτουργεί. Κανένας χρόνος χαμένος. Μία συνέχεια ακόμη πιο δυναμική και από ακόμη περισσότερους ανθρώπους και νέα πρόσωπα.

Ως πολίτης του Δήμου και ο ίδιος, αλλά και ως εκπρόσωπος του Συνδυασμού της Δημοτικής Πρωτοβουλίας έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτο των δημοτών μας, με τους οποίους αυτή την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023, καλούμαστε και πρέπει να δώσουμε την απάντησή μας σε όσους προσπαθούν με κάθε μέσο να επηρεάσουν, να θολώσουν την κριτική σκέψη και να σπείρουν τη διχόνοια για ακόμη μία φορά μέσα στην πόλη μας, ανάμεσα στους δημότες μας.

Αυτή την Κυριακή επιλέγουμε Δημοτική Πρωτοβουλία.

Ενωμένοι Συνεχίζουμε.

Με Εκτίμηση& Σεβασμό

Βαγγέλης Χατζηκυριάκος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ