Με  virtual «εικονικά» Περίπτερα, συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας  στις Διεθνείς Διαδικτυακές Τουριστικές Εκθέσεις TTR Virtual 2021 (18-21/02/2021) στο  Βουκουρέστι Ρουμανίας και  ITB Berlin – Now (9 – 12 /3/ 2021) Virtual. 

«Εν μέσω πανδημίας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το  σχέδιο τουριστικής προβολής για το 2021 και προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, με έμφαση στην ηλεκτρονική προβολή και με την εκτεταμένη  χρήση των social media» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. 

 Τα virtual Περίπτερα της Περιφέρειας σε Βουκουρέστι και Βερολίνο, απευθύνονται σε δύο σημαντικές τουριστικές αγορές – στόχους:  Η έκθεση ITB BERLIN αποτελεί  το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία,  είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του κλάδου και θεωρείται το «Χρηματιστήριο» του Τουρισμού. Σημαντική είναι και η TTR Βουκουρεστίου,  αφού από τη  Ρουμανία, καταγράφονται τα τελευταία χρόνια αυξημένες τουριστικές ροές προς τη Θεσσαλία, τόσο οδικώς, όσο και αεροπορικώς μέσω των πτήσεων προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου από Βουκουρέστι,  Κλουζ και Τιμισοάρα. 

Μέσω της πλατφόρμας των  virtual  Περιπτέρων της Περιφέρειας Θεσσαλίας οι  φορείς του τουρισμού  έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ερωτήματα ενδιαφερομένων, να πραγματοποιήσουν business to business  συναντήσεις και  να προωθήσουν τουριστικούς προορισμούς .

«Σε μια χρονιά ιδιαίτερα δύσκολη και ανταγωνιστική, στοχεύουμε στον ποιοτικό θεματικό τουρισμό, με  νέα εργαλεία προβολής και δυνατά μας όπλα τον καταδυτικό,  περιπατητικό και  γαστρονομικό τουρισμό» τονίζει  ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας. «Ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις, εντατικοποιούμε την προβολή  των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και των προϊόντων της Περιφέρειας και προωθούμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που θα δώσουν ανάσα στην οικονομική δραστηριότητα σε αυτή την δύσκολη περίοδο για τους επιχειρηματίες του κλάδου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ