Με πλήθος πιστών, πανηγύρισε τι Ιερό Εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις, που βρίσκεται στο ύψωμα Καστράκι μετά τις λίμνες Ζηρέλια.

Το απόγευμα του Σαββάτου (27-5-2023) στις ψάλθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας.

Την επομένη το πρωί(28-5-2023) Τελέσθηκε Ορθός και Θεία Λειτουργία και Θείου Κηρύγματος.

Επίσης στο Ιερό Εξωκλήσι είχε εκτεθεί για προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις.

Στο Ιερό Εξωκλήσι βρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι παρακάτω: ο υφυπουργός Παρά τον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, οι Βουλευτές Μαγνησίας Κώστας Μαραβέγιας και Χρήστος Μπουκώρος, οι Αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη- Τέας Ιωάννης και Κίτσιος Γεώργιος. Επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο πρώην Δήμαρχος Εσερίδης Δημήτριος, η Αντιδημάρχοι Αλμυρού Μπέη Αρετή και Αργυρόπουλος Βασίλης, ο Πρόεδρος της Πρότασης Ζωής Ευθύμης Ζιγγερίδης, εκπρόσωποι Συλλόγων, Κοινοτικοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ευξεινούπολης Γεώργιος Αμβράζης αλλά και ο Αντιπρόεδρος Πρεβεζάνος Ιωάννης ευχαρίστησαν προσωπικά τον Χρήστο Τριαντόπουλο και την Δωροθέα Κολυνδρίνη διότι με τις ενέργειες τους, ο δρόμος μετά τις λίμνες Ζηρέλια αλλά και ο περιβάλλον χώρος από το Ιερό Εξωκλήσι έχει στρωθεί με ΑΣΦΑΛΤΟ!!!

Αξίζει να το επισκεφτείτε.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ