Οι μαθητές  και οι μαθήτριες  του Γυμνασίου-Λ.Τ.  Ευξεινούπολης  δείχνουν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο για άλλη μια φορά.

Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν πολλές πυρκαγιές στη χώρα μας και πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους. Μεταξύ αυτών πολλοί  μαθητές  έχασαν τον σχολικό τους εξοπλισμό. Το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης  επηρεασμένο από αυτή την καταστροφή,  αποφάσισε να προσφέρει τη βοήθειά του στους πληγέντες μαθητές.  Ενημέρωσε όλους τους συμμαθητές του και αποφάσισαν  να συγκεντρώσουν  ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ και ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ (τετράδια, στυλό, μολύβια, κασετίνες, σχολικές τσάντες κλπ.)  για τους πληγέντες  από τις  φωτιές  μαθητές  και μαθήτριες της Β. Εύβοιας.

Με μήνυμά του προς τους συμμαθητές και συμμαθήτριές τους  ο Πρόεδρος  του Δεκαπενταμελούς  Αμβράζης  Χρήστος  ενημερώνει  όσους  επιθυμούν  να βοηθήσουν  και να προσφέρουν,  να φέρνουν  σχολικά είδη και  γραφική ύλη στο σχολείο μας, στο  Γυμνάσιο Ευξεινούπολης,  την Πέμπτη 26/8/21 από  τις 9.00πμ – 12.00μμ και τις ημέρες  του Σεπτεμβρίου που το σχολείο θα είναι ανοικτό κάθε ημέρα από 1/9/21 έως  8/9/21 και ώρες  9.00πμ – 12.00μμ ώστε να  συγκεντρωθούν  και να  σταλούν  στους  πληγέντες μαθητές πριν την έναρξη των σχολείων. Επίσης καλούν και όσους συμπολίτες μας επιθυμούν να προσφέρουν, μπορούν  να φέρνουν σχολικά είδη στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης τις παραπάνω ημέρες και ώρες.

Ο Σύλλογος των καθηγητών  και η Διευθύντρια του Γυμνασίου – Λ.Τ. Ευξεινούπολης συγχαίρουν  τους μαθητές  για   το ήθος  και την πρωτοβουλία τους και αισθάνονται  φυσικά  υπερήφανοι  για  όλους  τους μαθητές που διαπαιδαγωγούν  και   παραδίδουν στην κοινωνία, γιατί δείχνουν την ευαισθησία τους στον συνάνθρωπο και πάνω από όλα είναι Άνθρωποι!!!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

και  η  Διευθύντρια του Γυμνασίου

Λ.Τ. Ευξεινούπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ