Κατά το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν -85- έλεγχοι σε καταστήματα, ενώ συνελήφθησαν -5- άτομα.

 Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, καθώς και για τη διαπίστωση λοιπών παραβάσεων (υγειονομικές διατάξεις κ.λπ.).

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα:

  • πραγματοποιήθηκαν συνολικά –211– έλεγχοι, εκ των οποίων -85- έλεγχοι καταστημάτων και
  • συνελήφθησαν5άτομα.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις έλαβαν χώρα σε Λάρισα, Βόλο, Σκιάθο και Τρίκαλα και συγκεκριμένα:

  • Στη Λάρισα, συνελήφθη χθες (10-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να παρευρίσκονται στον εξωτερικό χώρο, πέραν των καθήμενων πελατών, ακόμη -14- όρθιοι.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

  • Στο Βόλο, συνελήφθη χθες (10-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως ιδιοκτήτης να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (κέντρο διασκέδασης) υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πελατών.
  • Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -5.000- ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.
  • Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν χθες (10-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, δύο άτομα, διότι κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνοι να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχουν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα με αναπαραγόμενη μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.
  • Στα Τρίκαλα, συνελήφθη χθες(10-07-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, με αναπαραγόμενη μουσική, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων και στερούμενος της απαιτούμενης αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Επιπλέον:

  • στην Καρδίτσα, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -2.000- ευρώ σε έναν ημεδαπό, διότι ως ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος εξυπηρετούσε πελάτες εντός αυτού, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για -7- ημέρες.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας σημειώνεται ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται, έχοντας ως σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ