Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2022) με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.
Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία σε όλες τις μητροπόλεις των νομών της Θεσσαλίας.
Εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, με την παρουσία των Διευθυντών της εκάστοτε Διεύθυνσης και συγκεκριμένα του Ταξίαρχου Μιλτιάδη Αλεξάκη στη Μαγνησία.
Αναλυτικά:
 στο Βόλο, έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ παρέστησαν οι Βουλευτές Μαγνησίας, κ.κ. Αθανάσιος Λιούπης και Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι Αντιδήμαρχοι Βόλου, Ανδρέας Ζέρβας και Νατάσσα Μορφογιάννη, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων καθώς και Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Διοικητής της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (ΤΑΞΠΝ), Ταξίαρχος Ιωάννης Κορέλης, εκπρόσωπος του Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ΤΑΞ.ΑΣ) ο Ταγματάρχης Γεώργιος Αργυρίου, ο Υποδιοικητής της 111 Π.Μ., Σμήναρχος (Ι) Δημήτριος Νικολαΐδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, Αντιπύραρχος Νικόλαος Ιερεμίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Β΄ ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, Πύραρχος Γεώργιος Βλόντζος, η Διοικήτρια της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος (ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.), Αρχιπλοίαρχος (ΛΣ) Βασιλική Δανδουλάκη, η Λιμενάρχης Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, Πλοίαρχος (ΛΣ) Βασιλική Κωνσταντά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Ανάργυρος Διχτάς, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) – Παραρτήματος Μαγνησίας, Στέφανος Καρκάλης, απόστρατοι καθώς και εν ενεργεία αστυνομικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ