Αγαπητοί Συμπολίτες, τα τελευταία χρόνια έχουμε βιώσει δύσκολες καταστάσεις. Από τη μία η πανδημία που έπληξε την χώρα και ολόκληρο τον κόσμο, άλλαξε τις συνήθειες μας, μας έκανε πιο απόμακρους μεταξύ μας, από την άλλη μεγάλες καταστροφές στον Δήμο μας από αναπάντεχα καιρικά φαινόμενα και τώρα μέσα στο 2022 ένας πόλεμος εντός της Ευρώπης που οι συνέπειες του είναι εμφανείς στην χώρα μας με τεράστιες αυξήσεις στην ενέργεια και τα βασικά προϊόντα των νοικοκυριών.
Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και πολλές φορές δυσκολευόμαστε να ανταπεξέλθουμε σε βασικές υποχρεώσεις, όμως αυτές τις άγιες μέρες δεν χάνουμε την αισιοδοξία μας και το χαμόγελό μας. Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας μας τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρά προσωπικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.
Εύχομαι από καρδιάς αυτά τα Χριστούγεννα να φέρουν και πάλι το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις καρδιές τους και να χαρίσουν σε αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.
Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ