Σας ευχαριστώ, από καρδιάς, που με την ψήφο σας με αναδείξατε Δήμαρχο
Αλμυρού. Σας ευχαριστώ που πιστέψατε στον συνδυασμό μας και μας δώσατε το προβάδισμα της νίκης. Μας περιμένει πολλή δοyλειά. Όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, θα είναι έτοιμα την 1η Ιανουαρίου ώστε να μην υπάρξει καμία χαμένη μέρα.

Θέλω ολόθερμα να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψηφίους μου στο ”
ΑΛΜΥΡΟΣ -ΕΥΘΥΝΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ” που με αυταπάρνηση στάθηκαν δίπλα μας δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του , τους συνεργάτες μου για το ζήλο και την μεθοδικότητα καθώς και τα συγγενικά μου πρόσωπα για την συμπαράσταση και την κατανόηση . Η επιτυχία μας ήταν έργο συλλογικό.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, μς θάρρος και
αισιοδοξία , υπηρετώντας αρχές και ιδέες , με πίστη στους νέους ανθρώπους και στο νέο που έρχεται. Θα καταθέσουμε χρόνο , γνώση , εμπειρία και ικανότητα για να μη χαθεί καμία ευκαιρία για το Δήμο μας . Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο τόπο μας με συνέπεια , δημιουργικότητα και πάνω απ όλα με ειλικρίνεια , διαφάνεια και ανιδιοτέλεια .
Αποτελεί, επίσης, προσωπική δέσμευση προς όλους τους Δημότες ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων ανεξαιρέτως παράταξης, αφού έτσι προστάζει η δημοκρατική μου συνείδηση.

Έτσι και αλλιώς , όπως άλλωστε έχω αποδείξει, η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για τον κάθε Δημότη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, γιατί ο τόπος μας είναι πάνω απ όλα . Και κάθε μέρα θα προσπαθώ να αποδεικνύω με τη στάση και τη συμπεριφορά μου ότι είμαι άξιος της εμπιστοσύνης όλων των συμπολιτών μου.
Το αίσθημα ευθύνης απέναντί σας είναι πολύ μεγάλο . Ήμουν πάντα ειλικρινής μαζί σας και πάνω απ όλα επέλεξα να μιλώ με έργα και όχι με λόγια. Έχω αναλάβει ένα χρέος, μαζί με όλους εσάς, να κάνουμε πράξη τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις.
Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ