Στην δωρεάν παραχώρηση ενός εξωτερικού απινιδωτή προχώρησε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, προς το Περιφερειακό Τμήμα Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ο Πρόεδρος κ. Κουτρούμπας, παραλαμβάνοντας τον απινιδωτή ευχαρίστησε θερμά την κ. Κολυνδρίνη, τονίζοντας ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι σε θέση να διδάξει μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από επαγγελματίες υγείας που βρίσκονται στο Περιφερειακό Τμήμα Βόλου.
Επιπλέον πολλές φορές καλούνται να συνδράμουν υγειονομικά στην κάλυψη αθλητικών αγώνων και πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, με αποτέλεσμα ένας εξωτερικός απινιδωτής να είναι απαραίτητος για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη, τόνισε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, παρέχοντας ουσιαστική στήριξη, σε όλους τους τομείς και όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό να βοηθήσει. Ακούμε τα αιτήματα των συμπολιτών μας, τα ιεραρχούμε, τα σχεδιάζουμε, τα υλοποιούμε και τα παραδίδουμε προς χρήση των πολιτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ