Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Αλμυρού το Πανελλήνιο Κύπελλο που συνδιοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Αλμυρού και τοπικά σωματεία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τους συνδιοργανωτές ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων κα Δωροθέα Κολυνδρίνη η Αντιδήμαρχος κα Αρετή Μπέη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Πέτρος Θωμαΐδης και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέτα Μακρή και οι Βουλευτές κ.κ Χρήστος Μπουκώρος, Αθανάσιος Λιούπης κ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.
Μετά τη λήξη του αθλητικού γεγονότος που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία, ο Δήμαρχος Αλμυρού δήλωσε «Φιλοξενήσαμε με ιδιαίτερη χαρά στον Αλμυρό τους αγώνες σωματικής διάπλασης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλία. Ο αθλητισμός καλλιεργεί το ήθος και το πνεύμα όλων, καθώς προβάλλει σημαντικές αρετές για τη ζωή όπως την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια, την επιμονή και την υπομονή. Υποστηρίζουμε ανάλογες προσπάθειες αθλητικών σωματείων που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμιλλα και του Ευ Αγωνίζεσθαι».
Δείτε φωτογραφίες:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here