Καθημερινά βλέπουμε την Τριμελή Ομάδα της δημοτικής αρχής να φωτογραφίζεται χωρίς να δείχνει να καταλαβαίνει σε ποια πραγματικότητα βρίσκεται, γιατί έχει φτιάξει μια δική της, φανταστική πραγματικότητα.
Στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ, φωτογραφίζεται ο Δήμαρχος με αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΑ, όταν ο ίδιος έχει δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι είναι συνειδητή επιλογή της δημοτικής αρχής να μην ενισχύσει οικονομικά τα αθλητικά σωματεία.

Όχι κύριε Δήμαρχε, η υποστήριξη του Δήμου στους αθλητικούς συλλόγους είναι χρέος και υποχρέωση. Η Νεολαία μας έχει ανάγκη από την υποστήριξη αυτή όπως έχει ανάγκη και από σύγχρονες και λειτουργικές αθλητικές υποδομές. Και όχι μόνο αυτό. Δεν είσασταν σε θέση ούτε να δεξιωθείτε τους αθλητές που διακρίθηκαν, τη στιγμή που κατασπαλήσατε ποσά άνω των 40.000 ευρώ, σε τραπέζια που ελάχιστοι γνώριζαν και μάλιστα τα αφήσατε απλήρωτα όταν αποχωρήσατε το 2014 και τα οποία αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε εμείς όταν αναλάβαμε.

Φωτογραφίζεται και στην υπογραφή της σύμβασης για τα “ευφυή” συστήματα της ΔΕΥΑ, για την οποία αρχικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον τέσσερις (4) εταιρείες και «όλως συμπτωματικά» οι 3 από αυτές απερίφθησαν γιατί δεν είχαν και οι 3 υποβάλλει εγγυητική επιστολή. Παρέμεινε «φυσικά» η μία και μοναδική εταιρεία η οποία και πρόσφερε το εκπληκτικό ποσοστό έκπτωσης 0,1% (!!) για έργο προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ. Είναι κατανοητό γιατί δόθηκε τόσο χαμηλό ποσοστό
έκπτωσης και «γεννά» προβληματισμό σε όλους τους δημότες.

Αν γνωρίζουν κάποια άλλη χώρα σε όλο τον πλανήτη που να έχει δοθεί από εταιρεία παρόμοια έκπτωση για τέτοιου ύψους έργο, να μας ενημερώσουν κι εμάς, γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε (αλήθεια, τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής, μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο εκτός από το να κουνάνε το κεφάλι τους συμφωνώντας σε όλα;)
Προτείνουμε όμως στην Τριμελή Ομάδα του Δήμου να φωτογραφηθεί και σε άλλα μέρη.

Όπως για παράδειγμα στο Κουρί, όπου τα χόρτα σε πολλά σημεία όπως στη είσοδο, γύρω από την εκκλησία του Αγ. Σεραφείμ και αλλού, έχουν ξεπεράσει το 1,5 μέτρο.
Ή να φωτογραφηθεί δίπλα στα ζαρκάδια που λιμοκτονούν.
Ή δίπλα στα παγώνια που ενώ το 2019 ήταν 75 σε αριθμό, τώρα είναι 19 τα οποία και λιμοκτονούν επίσης.
Ή και σε πολλά άλλα μέρη του Δήμου Αλμυρού που ερημώνουν από τη φθορά της εγκατάλειψης.
Γιατί καλές οι φωτογραφίες, πολύ χειρότερη όμως η πραγματικότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ