Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 13ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου», που πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2023. Στον 13ο Τοπικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 212 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου από τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίνονται 115.

Οι διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου Ευξεινούπολης  Δεληζήση Φιλαρέτη, Σιαμούρης Γεώργιος, Παπανικολάου Μιχαήλ και Αναγνωστάκη Μαρία, θα συμμετάσχουν στη 2η και τελική φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο καθηγητής των μαθηματικών Αδαμόπουλος Ιωάννης και η Διευθύντρια Σταυραντώνη Μαρία συγχαίρουν την Φιλαρέτη, τον Γιώργο, τον Μιχάλη και την Μαρία για τη διάκριση αλλά και για το εξαίρετο ήθος τους, τους εύχονται ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση. Καλή Πρόοδο σε όλα τα μαθήματα αλλά  ιδιαίτερα στον θαυμαστό κόσμο των μαθηματικών, να θέτουν πάντα υψηλούς στόχους στη ζωή τους και να προσπαθούν να τους επιτυγχάνουν!!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων                                                                            Η Διευθύντρια                                                                                     Σταυραντώνη Μαρία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ