Στα 5.786.552,71 ευρώ ανέρχεται ο προϋπολογισμός του Τεχνικού Προγράμματος της ΔΕΥΑ Αλμυρού για το 2021, το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.

«Τα έργα που περιλαμβάνονται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2021 αφορούν στην επέκταση – βελτίωση- συντήρηση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, τη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων, καθώς και τη σωστή λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού.
Η υλοποίηση των έργων του τεχνικού προγράμματος στοχεύει στη δημιουργία όλων αυτών των υποδομών που είναι απαραίτητες για να έχει ο δημότης καταναλωτής επάρκεια και ποιότητα στο νερό που καταναλώνει, καθαρό και λειτουργικό δίκτυο αποχέτευσης, καθώς και σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση» ανέφερε ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑ Αλμυρού και Δημ. Στεργίου.

Το τεχνικό πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις ενότητες.
Η πρώτη ενότητα περιλαμβάνει τα έργα που έχει περαιωθεί το φυσικό αντικείμενό τους και δεν έχουν εξοφληθεί. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό 137.794,68 € με ΦΠΑ και αφορά στην ολοκλήρωση των έργων της ύδρευσης Ευξεινούπολης, καθώς και τα έργα που έγιναν για τη συντήρηση και επαναλειτουργία των ταχυδιυλιστηρίων του δικτύου από το φράγμα Μαυρομάτι.
Η δεύτερη ενότητα περιλαμβάνει τα έργα τα οποία έχουν συμβασιοποιηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 1.252.018,03 € με ΦΠΑ και αφορά στη συντήρηση και λειτουργία των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Αμαλιάπολης.
Η τρίτη ενότητα περιλαμβάνει τα έργα που σχεδιάζονται να εκτελεστούν μέσα στο 2021. Η δαπάνη των έργων της ενότητας αυτής ανέρχεται στο ποσό των 4.396.740,00 € με ΦΠΑ και αφορά έργα και προμήθειες για την επέκταση, συντήρηση και τη λειτουργία των δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ