Ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, παρέθεσε ομιλία τη Δευτέρα 8 Μαΐου στη Νέα Ιωνία, στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μεταξουργείου, παρουσία μεγάλου πλήθους φίλων και υποστηρικτών. Στην ομιλία του, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης κατά την τελευταία τετραετία και το θετικό αποτέλεσμά του στη Μαγνησία, εστιάζοντας στην πρόοδο που έχει επιτευχθεί στα πεδία της απασχόλησης και του επιπέδου των μισθών, αλλά και στη σημαντική μείωση του ΕΝΦΙΑ και στη μεταρρύθμιση του πλαισίου των αντικειμενικών αξιών, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος ενώ ήταν Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής. Παράλληλα, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό ανέδειξε και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, με ιδιαίτερη έμφαση στους στόχους για την αύξηση του εισοδήματος των εργαζομένων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η συνυποψήφια του κ. Χρήστου Τριαντόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ουρανία Καθηνιώτη, η οποία επίσης απευθύνθηκε στους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης που συγκεντρώθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο, δίνοντας το στίγμα της για την επικείμενη νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Εδώ, στη Νέα Ιωνία, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για το έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την πρώτη θητεία της, αλλά και για το αποτύπωμα αυτού του έργου στη Μαγνησία, ενώ αναδείξαμε και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, η παρούσα Κυβέρνηση ενίσχυσε ουσιαστικά το εισόδημα των εργαζομένων, καθώς μέσα στην τετραετία ο κατώτατος μισθός αυξήθηκε σε 780 ευρώ, από 650 ευρώ που τον άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χάρη στους ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, το ποσοστό ανεργίας έχει υποχωρήσει κατά σχεδόν επτά ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2019.

Αυτό, όμως, δεν αρκεί για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για τη δεύτερη, λοιπόν, θητεία της, η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει ως στόχο την αύξηση του μέσου μισθού σε ποσοστό άνω του 25% μέχρι το 2027 (στα 1.500 ευρώ από τα 1.170 που είναι σήμερα), αλλά και περαιτέρω σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού στα 950 ευρώ. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα ωφεληθούν επιπλέον από τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και του μη μισθολογικού κόστους.

Επιπρόσθετα, συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες για τη μείωση της υπέρμετρης φορολογικής επιβάρυνσης που μας είχε κληροδοτήσει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα σε άλλες ελαφρύνσεις, κατά τη διάρκεια αυτής της τετραετίας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μείωσε σημαντικά τα επίπεδα του ΕΝΦΙΑ – και μάλιστα η μείωση αυτή ξεπέρασε και την προεκλογική της δέσμευσης, αφού ανήλθε τελικά σε 35%, έναντι του στόχου του 30%. Ειδικά στη Μαγνησία, η μείωση διαμορφώθηκε στο 37% και τα νοικοκυριά εξοικονόμησαν σχεδόν 60 εκατ. ευρώ από αυτή την παρέμβαση, την ίδια στιγμή, μάλιστα, που είδαν την αξία της περιουσίας τους να αυξάνεται, χάρη στη μεταρρύθμιση του συστήματος προσδιορισμού των αντικειμενικών αξιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που γέμισαν την αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μεταξουργείου. Η στήριξή τους δίνει το σήμα για την ξεκάθαρη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές, ενώ προσωπικά μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Προχωράμε όλοι μαζί για τη Μαγνησία του 2030».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here