Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου ξεκινά την λειτουργία του για την περίοδο 2023-2024 την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, η οποία θα είναι συνεχής, τόσο κατά την διάρκεια των εορτών όσο και στη συνέχεια.

Οι εγκαταστάσεις του και το καταφύγιο είναι σε πλήρη λειτουργία. Ακόμη κι αν δεν υπάρχουν χιονοπτώσεις οι αναβατήρες θα λειτουργούν για την αναψυχή των επισκεπτών.

Η νέα διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου που αποτελείται  από την χωρική Αντιπεριφερειάρχη κα Άννα Μαρία Ε. Παπαδημητρίου ως Πρόεδρο του Δ.Σ., τον κ. Κωνσταντίνο Ν. Κίτσο ως Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον κ. Παναγιώτη Β. Τσιάκο ως Αντιπρόεδρο και τους κυρίους Αργύρη Ι. Κοπάνα, Απόστολο Δ. Σουλδάτο, Ιωάννη Δ. Τέα, Αλέξανδρο Θ. Τσακνάκη ως Μέλη, διερευνά την υπαγωγή του Χιονοδρομικού Κέντρου σε αναπτυξιακές χρηματοδοτήσεις του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου θα αναπτυχθούν ποικίλες δραστηριότητες ορεινού τουρισμού, με στόχο να επεκταθεί η περίοδος λειτουργίας του όλο το έτος. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον “ΕΟΣ Βόλου” αθλητικές εκδηλώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των αθλητών.

Οι δράσεις και οι εκδηλώσεις θα αναγγελθούν επισήμως το επόμενο χρονικό διάστημα

Βόλος 21 Δεκεμβρίου 2023

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Άννα Μαρία Ε. Παπαδημητρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ