Οι πρώην εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» Αλμυρού, νυν «Μάρκετ Ιν» όπως και οι συνάδελφοι μας σε όλη την Ελλάδα, δίνουμε έναν μακροχρόνιο αγώνα, για την πληρωμή των δεδουλευμένων μας και το δικαίωμα μας στην εργασία με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Όλο αυτό το διάστημα στεκόμαστε όρθιοι κόντρα στις πιέσεις από την εργοδοσία προηγούμενη και τωρινή και τις προβοκατόρικες κινήσεις από μεριά της, παρά τις ψεύτικες υποσχέσεις των εκάστοτε  κυβερνώντων για επίλυση του προβλήματος μας,  παρά την καταστολή οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας με  πολύμορφες κινητοποιήσεις και με προσφυγές στα δικαστήρια, για να βρούμε το δίκιο μας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου οι εργαζόμενοι του πρώην σούπερ μάρκετ «Καρυπίδη» και νυν «Μάρκετ Ιν» του Αλμυρού, έχουμε προσφύγει στο εφετείο Λάρισας καθώς η εταιρεία αρνείται να μας δεχτεί πίσω στην εργασία μας.

Απαιτούμε:
Να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα μας.
Να γυρίσουμε πίσω στην εργασία μας με όλα τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας, να εφαρμόσει η εργοδοσία της «Μάρκετ Ιν» το προεδρικό διάταγμα 178/2002 περί διαδοχής.
Στέλνουμε μήνυμα σε παλιά και νέα εργοδοσία και στους πατρόνες της, μην καρτεράτε να λυγίσουμε!
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση μας γιατί κουφάλες δεν ξοφλήσαμε….
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που στηρίζεται τον αγώνα μας.
Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι.

Φωτογραφία αρχείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ