Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον Αλμυρό στην οδό Βασ. Παύλου, από Αγ. Αργυροπούλου έως 17ης Αυγούστου, αποφάσισε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, για την κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη θέση σχολείο, από τις 28.03.2023 και μέχρι 28.07.2023 και κατά τις ώρες 07:00 έως 18:00, με την προϋπόθεση τήρησης των διατάξεων «Περί κοινής ησυχίας» και «Κυριακής Αργίας».
Η κυκλοφορία των οχημάτων, για το ως άνω χρονικό διάστημα, θα διεξάγεται ως ακολούθως :
Για τα οχήματα που κινούνται από την Εθνική Οδό προς Αλμυρό θα πραγματοποιείται εκτροπή της πορείας τους με υποχρεωτική πορεία αριστερά προς παράδρομο Α/Δ Π.Α.Θ.Ε., ενώ στην περίπτωση που συνεχίσουν προς την Αγ. Τρύφωνος θα είναι υποχρεωτική η κατεύθυνσή τους αριστερά ή δεξιά στην οδό Κροκίων.
Τα βαρέα οχήματα θα κατευθύνονται δεξιά προς επαρχιακή οδό Πτελεού – Παραλίας και υποχρεωτικά αριστερά προς παράδρομο Α/Δ Π.Α.Θ.Ε.. Ενώ τα οχήματα με κατεύθυνση στην πόλη του Αλμυρού θα γίνεται εκτροπή τους στην διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού Αλμυρού Κωφών με Αγ. Νικολάου, επί της Αγ. Νικολάου με κατεύθυνση δεξιά προς τον παρ. Α/Δ Π.Α.Θ.Ε.
Όλα τα υπόλοιπα οχήματα κατά την είσοδο τους στην πόλη του Αλμυρού, από την Εθνική Οδό, θα εκτρέπονται επί της Βασ. Αμαλίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here