Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες, μετά την απολογία τους στον ανακριτή τρεις νεαροί 21, 24 και 29 χρονών, που κατηγορούνται για μια περίπτωση ληστείας και διακεκριμένη κλοπή στις 6 Ιουνίου 2020 στον Πλάτανο Αλμυρού.

Οι τρεις νεαροί ρομά, κάτοικοι Αθήνας παραδόθηκαν στην Αστυνομία, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου σε βάρος τους και μαζί τους κατηγορούνταν και η μητέρα του ενός διότι αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει, είχε εμπλακεί σε ληστεία στην περιοχή του Πλατάνου με θύμα μια ηλικιωμένη που της έκλεψαν δυο δαχτυλίδια και ένα ασύρματο τηλέφωνο και μια διάρρηξη σπιτιού στον Αλμυρό με λεία 1500 €.

Οι τρεις νεαροί, ο ένας από τους οποίους είναι γιός της γυναίκας που είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο και οι άλλοι δύο ξαδέλφια του, είπαν ότι δεν είχαν εμπλοκή στη ληστεία και στην κλοπή, γιατί μίσθωσαν σε άλλους το νοικιασμένο αυτοκίνητο της μητέρας του ενός. Μάλιστα είπαν ότι δεν κατονομάζουν το άτομο που μίσθωσαν το αυτοκίνητο, γιατί φοβούνται για εκδίκηση.

Επειδή η ταυτοποίηση των νεαρών έγινε μέσω του αυτοκινήτου και τηλεφωνικών κλήσεων από την άρση απορρήτου, αλλά δεν έγινε αναγνώριση του προσώπου τους ή από μάρτυρα, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here