Σε συνεργασία με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη  και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο,  εντάσσονται στο  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας  Θεσσαλίας   οκτώ  νέα έργα και μελέτες  στην Π.Ε. Μαγνησίας, προϋπολογισμού 7.582.638,83 ευρώ για την αποκατάσταση δημοσίων υποδομών και  για αντιπλημμυρική προστασία,  μετά τις ζημιές που προκάλεσαν στην περιοχή η Αθηνά και ο Διομήδης.

«Τα δημόσια έργα είναι μια συνεχής μάχη δυσκολιών ενάντια στις  γραφειοκρατικές διαδικασίες  και το χρόνο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ευχαριστώ τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη  και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο για τη χρηματοδότηση, τη διαχρονική στήριξη  και την άριστη συνεργασία που οδηγεί σε δημιουργικά αποτελέσματα για τη Μαγνησία. Με συνεργασία και ολοκληρωμένο σχέδιο, σε μια πολύ δύσκολη  και αβέβαιη εποχή,   συνεχίζουμε να δρομολογούμε και να υλοποιούμε έργα που δημιουργούν θέσεις εργασίας, αποδίδουν χρήσιμες υποδομές και κάνουν τη ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Τα  8 νέα έργα και μελέτες στην Π.Ε. Μαγνησίας

-Αποκατάσταση τεχνικού γεφύρωσης ρέματος «Ιμπραήμ»

-Κατεπείγουσα μελέτη αποκατάστασης υδρογραφικού δικτύου Δ.Κ. Μακρυρράχης

-Κατεπείγουσα μελέτη οριοθέτησης ρεμάτων βορείου τμήματος Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου (Ζαγορά – Χορευτό – Πουρί)

– Κατεπείγουσα μελέτη οριοθέτησης ρεμάτων νοτίου τμήματος Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου (Ξουρίχτι- Τσαγκαράδα- Μούρεσι- Αγ. Δημήτριος-Ανήλιο- Αγ. Ιωάννης)

-Κατεπείγουσα μελέτη σταθεροποίησης και αποκατάστασης κατολισθητικών φαινομένων ιστορικών πλατειών Μουρεσίου και Κισσού Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

-Έργα αποκατάστασης βλαβών υδατορεμάτων Δ. Ρήγα Φεραίου (περιοχές Αγ. Ιωάννη- Κεραμίδι- Καμάρι)

-Έργα αποκατάστασης οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας-Δυτική Μαγνησία

-Κατασκευή έργων αποκατάστασης ρέματος Ξηριά Αλμυρού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ