Μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη σκορπίζει στη Λάρισα και τον αγροτικό κόσμο της Θεσσαλίας η είδηση ότι μετά από άνιση μάχη τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο άφησε το βράδυ της Πέμπτης την τελευταία του πνοή στην Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας ο Γιώργος Λαδόπουλος.

Ο Γιώργος Λαδόπουλος που διετέλεσε επί σειρά ετών αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Θεσσαλίας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον αγροτικό κόσμο της Λάρισας και όλης της Θεσσαλίας πάντα διεκδικητικός και μαχητής με πάθος για τα δίκαια του αγροτικού κόσμου.

Διετέλεσε επίσης επί σειρά ετών πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού. Ήταν από εκείνους που έδωσαν όσο λίγοι τη μάχη για την επίλυση του υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας, ενώ διακρίθηκε και στις αγροτικές κινητοποιήσεις από τη δεκαετία του -90 μέχρι το 2010, αποκαλούμενος και ως “μπλοκατζής των Τεμπών” αφού πάντα το δικό του τρακτέρ έμπαινε πρώτο στα στενά και έφευγε τελευταίο, διεκδικώντας επίλυση των οξυμένων προβλημάτων της αγροτιάς της Θεσσαλίας

Ο ίδιος είχε χάσει πριν από μερικά χρόνια τον πολυαγαπημένο του αδερφό επίσης από καρκίνο. Αφήνει πίσω του τη μητέρα του και τις δύο αγαπημένες κόρες του που ευτύχισε να τις δει γιατρούς.

Ο Γιώργος Λαδόπουλος γεννήθηκε το 1962 και καταγόταν από το Ομορφοχώρι Λάρισας.

Διετέλεσε:

2007-2010: Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Αρχή στον Δήμο Πλατυκάμπου
2010-2014: Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κιλελέρ
2000-2016: Σύμβουλος του ΤΟΕΒ Πηνειού από τα οποία τα 12 χρόνια Πρόεδρος (2004-2016)
2009-2010: Αντιπρόεδρος στο φορέα Διαχείρισης Κάρλας στο πρώτο συμβούλιο
2007-2010: Διετέλεσε διοικητικός σύμβουλος στο εποπτικό τοπικής ένωσης δήμων και κοινοτήτων ΤΕΔΚ
2014- σήμερα : Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα, Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και Διαχείρισης Υδάτων λίμνης Κάρλας από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι σήμερα.

Η “Θεσσαλία τηλεόραση” και το “thessaliatv.gr” και το “almyrospress.gr” απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ