Βραδιά μεγάλης χαράς για την ΝΔ και στο νομό της Μαγνησίας, η οποία εκλέγει τρείς από τους πέντε βουλευτές (Χρήστος Τριαντόπουλος, Ζέττα Μακρή και Χρήστος Μπουκώρος). Χαρά και ικανοποίηση και στο τοπικό ΚΚΕ που κατοχύρωσε την μία από τις πέντε έδρες. Νέος βουλευτής ο Βασίλης Μεταξάς. Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΖΑ, ο οποίος ωστόσο κατοχυρώνει μία έδρα. Εκλέγεται ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Αμέσως μετά την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης δηλώσεις έκαναν στην ΕΡΤ Βόλου, στελέχη των κομμάτων αλλά και βουλευτές.

“Ο ελληνικός λαός μας πίστεψε, μας πιστεύει και προσμένει από μας να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα γιατί εδώ και ένα μήνα είμαστε σε στάση, είπε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μαγνησίας κ. Νίκος Αθανασάκης.

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ εκλογικό κέντρο: Βαρύ το κλίμα

Η συντονίστρια της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Βανέσσα Κατσαρδή τόνισε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η είσοδος στην Βουλή με όλες τις ακροδεξιές εκφάνσεις, βάζει την Αριστερά μπροστά στις ευθύνες της.

ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής εκλογικό κέντρο: Ικανοποίηση αλλά και προβληματισμός για την επόμενη ημέρα

Ικανοποίηση επικρατεί και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για τη διατήρηση των δυνάμεών του,. Ωστόσο ο προβληματισμός για την άνοδο της ακροδεξιάς. Ο γραμματέας της Ν.Ε. Μαγνησίας του κόμματος Νίκος Πολίτης, τόνισε ότι “η άνοδος του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής είναι σταθερή, διατηρώντας τις δυνάμεις μας σε αντιδιαστολή με τους έτερους προοδευτικούς χώρους, οι οποίοι έχουν αρχίσει και υποχωρούν”.

Βασίλης Μεταξάς: Το ΚΚΕ αύξησε το ποσοστό του τόσο σε εθνικό όσο και σε επίπεδο Μαγνησίας, γεγονός που μας δίνει την δυναμική να ακουστεί η φωνή του λαού δυνατά, όπως και η φωνή της Μαγνησίας.

Στη δήλωσή του είπε: «Θα ακουστεί η φωνή του λαού της Μαγνησίας δυνατά κάτω στη Βουλή, η φωνή των εργαζομένων, των επαγγελματιών, αυτή η φωνή που πρέπει να ακουστεί και κάτω, αλλά πρέπει να γίνει φωνή και δύναμη οργάνωσης αγώνα και εδώ όπως και σε όλη την Ελλάδα για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την επέλαση που έρχεται“.

πηγή:https://www.ertnews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here