“Ειδικός συντονιστής” με πολλές πρωτοβουλίες ανέλαβε ο Περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Τέας. Θα επικοινωνήσει προσωπικά ο ίδιος με διάφορες επιχειρήσεις της περιοχής για να μαζευτεί ένα ποσό(μερικά χιλιάρικα ευρώ) έτσι ώστε να μπορέσουν να λειτουργούν χωρίς προβλήματα τα ειδικά σχολεία του Αλμυρού. Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Ιωάννη Τέα, τηλέφωνο επικοινωνίας 6937 436 800 ή ενναλακτικά στείλτε μήνυμα στο almyrospress  για να σας φέρουμε σε επικοινωνία με το ειδικά σχολεία.

Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στα Ειδικά σχολεία Αλμυρού.

Τον Αλμυρό και συγκεκριμένα τα Ειδικά σχολεία της πόλης επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Μαγνησίας του Κυβερνώντος κόμματος Αθανάσιος Λιούπης.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ κ. Νίκη Τσάκαλου και από τον Άρη Παπαθανασίου για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινώς και αυτοί και τα παιδιά τους και μέχρι σήμερα δεν τους έχει βοηθήσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!

Το παρόν στην ενημέρωση του κ. Λιούπη έδωσε και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος Βαγγέλης αλλά και ο Περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Τέας.

Και ο Δήμαρχος και ο Βουλευτής άκουσαν προσεκτικά από την κ. Νίκη και από τον κ. Άρη τις άμεσες ανάγκες των σχολείων και δεσμεύτηκαν να βρούνε λύσεις.

Ο Ιωάννης Τέας και ο Αθανάσιος Λιούπης δεσμεύτηκαν ότι για τις άμεσες ανάγκες, ΑΜΕΣΕΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, θα επικοινωνήσουν με διάφορους επιχειρηματίες της περιοχής για να μαζευτεί ένα ποσό που χρειάζεται για την δημιουργία αιθουσών μαθημάτων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ