Σε θερμό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση συνεργασίας που είχαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Μαγνησίας κ. Σεραφείμ Μαουσίδης και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Παύλος Πρεμέτης με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Ευάγγελο Χατζηκυριάκο, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο γραφείο του Δημάρχου, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΗΜ.

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΗΜ, έθεσαν προς συζήτηση το θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Αλμυρού, με υπαλλήλους της υπηρεσίας οι οποίοι ζητούν την προσκόμιση της ΥΔΕ από τους ηλεκτρολόγους για την ηλεκτροδότηση των ακινήτων και την αλλαγή χρήσης, κάτι που δεν προβλέπεται από τη νόμιμη διαδικασία υποβολής, όπως αυτή έχει καθοριστεί από το αντίστοιχο ΦΕΚ. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί άμεσα του θέματος και οι διαδικασίες στο εξής θα κυλούν ομαλά χωρίς προβλήματα.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε εκτενώς για την ασφάλεια των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων στα σχολεία και τις παιδικές χαρές του Δήμου καθώς και για την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ χρήση του Δ.Δ.Ρ. (Διαφορικού Διακόπτη Ρεύματος) προς αποφυγήν οποιουδήποτε ατυχήματος λόγω ηλεκτροπληξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ