Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, πραγματοποίησαν  χθες Δευτέρα 11-1-2021, εκπρόσωποι των Αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων που βρίσκονται σε μονάδες της Μαγνησίας, οι κ.κ. Cannon και Brandon Marsh, στρατιωτικός υπεύθυνος της μονάδας όπου διαμένουν οι Αμερικάνοι στρατιωτικοί και site leader αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Λεβέντη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν στη διαμονή των Αμερικανών στρατιωτικών στο Βόλο και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει την εδώ παρουσία και διαμονή τους.

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα των διαγωνισμών που διενεργούνται για μια σειρά από θέματα που αφορούν στη διαμονή των Αμερικανών, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να προκύπτουν από τους διαγωνισμούς ανάδοχοι της περιοχής Μαγνησίας και να προτιμούνται τοπικές εταιρείες. Όπως η ίδια υπογράμμισε αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη, με κυριότερο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους διαμένοντες Αμερικανούς στρατιωτικούς, οι οποίοι με τη σειρά τους θα συνεισφέρουν στην τοπική οικονομία.

Αυτό έγινε κατανοητό από τους παριστάμενους, οι οποίοι συμφώνησαν να το εξετάσουν και όπου αυτό είναι δυνατό, να πραγματοποιηθεί σε επόμενους διαγωνισμούς. Η όλη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας τόσο με τον ελληνικό στρατό, όσο και με τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, στελέχη του οποίου διαμένουν στην περιοχή της Μαγνησίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ