Με την ανακοίνωση των επιτυχόντων αποφοίτων Γενικών Λυκείων 2021 (όπως και τα προηγούμενα χρόνια)  το ΓΕΛ Αλμυρού αναδείχθηκε ως ένα από τα Λύκεια της περιφερειακής ενότητας Μαγνησίας στα οποία καταγράφεται υψηλό ποσοστό επιτυχιών των μαθητών στις πανελλαδικές.

Πολλοί από τους φετινούς υποψηφίους κατάφεραν να περάσουν στις σχολές της πρώτης προτίμησής τους (Ιατρικές, Πολυτεχνικές, Νομικές, Στρατιωτικές, Φαρμακευτικές, Ψυχολογίας, Αστυνομίας, Οικονομικές, Παιδαγωγικές, κ.α.).

«Η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών των μαθητών για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους γεμάτο ελπίδες», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αλμυρού, Ιωάννης Θεοδώρου, συγχαίροντας τους 77 επιτυχόντες του ΓΕΛ Αλμυρού σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι λίγοι μαθητές που δεν τα κατάφεραν στις φετινές εξετάσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μέσα από την επιμονή και το διάβασμα θα τα καταφέρουν την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχουν πολλές ευκαιρίες και διαφορετικές διαδρομές, που μπορούν να ακολουθήσουν στη ζωή τους επιλέγοντας κάτι που οι ίδιοι θα αγαπήσουν και θα το υπηρετήσουν με αφοσίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ