Το έργο κατασκευής κρασπέδων και πεζοδρομίων στο Κρόκιο Αλμυρού μετά την ολοκλήρωση του επισκέφθηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κροκίου Χρήστο Ιωάννου και την μηχανικό της ΔΤΕ/ΠΕΜΣ Ελισσάβετ Δεμιρίδη.

Σύμφωνα με τη μελέτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες κατασκευής κρασπέδων – πεζοδρομίου με σταμπωτό σκυρόδεμα, σε μήκος 800 μέτρων, ανάντι-κατάντι επί της επαρχιακής οδού Αλμυρού εντός του Δ.Δ Κροκίου. Επιπλέον ανά 25 μέτρα έγιναν εργασίες κατασκευής φρεατίων για την τοποθέτηση καλωδίων ηλεκτροφωτισμού.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Σε συνεργασία με τους Δήμους, τις Τοπικές Κοινότητες και τους κατοίκους προχωρούμε στην υλοποίηση έργων που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής των νέων πεζοδρομίων αλλάζει ριζικά η εικόνα του Κροκίου Αλμυρού και διασφαλίζεται στο μέγιστο η ασφαλής μετακίνηση των πεζών κατά μήκος του οδικού δικτύου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ