Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Φιλοζωική Ομάδα Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία» αναφέρει: κάποιος ή κάποιοι κρέμασαν ένα αλεπουδάκι με σχοινί από ένα δέντρο, δολοφονώντας το, πιθανώς προς παραδειγματισμό. Μάλιστα οι φιλόζωοι αποφάσισαν να δώσουν αμοιβή σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες για τον άνθρωπο που προέβη σ’ αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Σήμερα το πρωί λάβαμε αυτή την εικόνα. Κάποιος από την περιοχή της Σούρπης, Αλμυρού που θέλει να το παίξει Θεός, κρέμασε αυτό το αλεπουδάκι προς παραδειγματισμό άλλων πιθανώς.!!!! Αν και ξεχειλίζουμε από οργή, δεν θα αναλωθούμε σε κατάρες και ύβρεις. Επειδή λοιπόν για εμάς ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ έχει δικαίωμα σε αυτό τον πλανήτη, το Φιλοζωϊκο σωματείο “Αγάπη και Προστασία” ΔΙΝΕΙ ΑΜΟΙΒΗ σε όποιον έχει ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες για το φονιά που κυκλοφορεί ανάμεσά μας και καμαρώνει!!!!! (η αμοιβή προέρχεται από δωρεά)
Και μην ξεχνάτε η σιωπή είναι συνενοχή!!!
Οποίος μπορεί να κάνει αυτό, τότε μπορεί να σκοτώσει και κάποιον από εμάς, κάποιον συνάνθρωπό μας, ανήμπορο, όταν νιώσει ότι θα μείνει ατιμώρητος.
ΜΙΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ. ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΓΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ